Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πειραιας


Ο Πειραιάς είναι το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας αλλά και μια όμορφη πόλη της Αττικής που προσφέρει πολλές δραστηριότητες για όλα τα γούστα. Είτε αναχωρείτε από το Λιμάνι Πειραιά για κάποιο νησί είτε απλά θέλετε να επισκεφθείτε την πόλη και να φάτε θαλασσινά, ο Πειραιάς είναι ένας πολλά υποσχόμενος προορισμός. Βρείτε το ιδανικό αμάξι από την Imperial και ανακαλύψτε τον παραθαλάσσιο Πειραια!

Ενοικιαση Αυτοκινητου Πειραιας


Πειραιας Λιμανι Ενοικιαση Αυτοκινητου

Πειραιας Λιμανι Ενοικιαση Αυτοκινητου
Compact SUV (S1)
Dacia Sandero Stepway
€34 / ημέρα

Πειραιας Λιμανι Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα

Πειραιας Λιμανι Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα
Family SUV Automatic (J3)
Skoda Karoq Automatic
€60 / ημέρα

Πειραιας Λιμανι Ενοικιαση Αυτοκινητων

Πειραιας Λιμανι Ενοικιαση Αυτοκινητων
Large Hatchback Automatic (D3)
Skoda Scala Automatic
€23 / ημέρα

Πειραιας Λιμανι Ενοικιαζομενα Αμαξια

Πειραιας Λιμανι Ενοικιαζομενα Αμαξια
Sedan Diesel (E2)
Skoda Rapid Diesel
€24 / ημέρα
Ενοικιαση Αυτοκινητου Πειραιας


Λιμάνι Πειραιά

Το Λιμάνι του Πειραιά είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Ελλάδας και υποδέχεται περίπου 19 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Ήταν το σημαντικότερο λιμάνι της εποχής κατά την αρχαιότητα και συνεχίζει να είναι το μεγαλύτερο της Μεσογείου και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Έχει βιώσει πολλές αλλαγές, επιδρομές, και κατακτήσεις από την αρχαιότητα, τη Βυζαντινοκρατία, μέχρι και την Τουρκοκρατία. Από το Λιμάνι Πειραιά μπορείτε να ταξιδέψετε στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στην Κρήτη, και στον Αργοσαρωνικό. Το λιμάνι Πειραιά αποτελείται από 12 πύλες άφιξης και αναχώρησης πλοίων για διαφορετικούς προορισμούς. Λόγω της μεγάλης έκτασής του θα πρέπει να γνωρίζετε νωρίτερα την πύλη σας ούτως ώστε να μην περιφέρεστε άσκοπα με τα πόδια. Μπορείτε να μεταβείτε στην πύλη αναχώρησης με το αυτοκίνητό σας ή με τα ειδικά λεωφορεία που αναχωρούν από την κύρια είσοδο του λιμανιού, κοντά στην πύλη Ε6. Να σημειωθεί ότι από αρχές Μαΐου μέχρι και τέλη Σεπτεμβρίου υπάρχει αρκετή κίνηση στο λιμάνι καθώς αναχωρούν και φτάνουν καθημερινά πολλά πλοία από διαφορετικούς προορισμούς. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να βρίσκεστε στο Λιμάνι Πειραιά μια ώρα τουλάχιστον πριν από την αναχώρηση του πλοίου σας. Το λιμάνι είναι καλά οργανωμένο και τριγύρω θα βρείτε αρκετά μαγαζιά, καφέ, περίπτερα, σουβλατζίδικα, ταβέρνες, κ.α. Μέσα στο λιμάνι υπάρχουν και ΑΤΜ αλλά καλό είναι να προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε πριν μπείτε στο λιμάνι για να μπορέσετε να είστε στην ώρα σας. Προετοιμαστείτε λοιπόν για το ταξίδι σας από το Λιμάνι Πειραιά και ξεκινήστε τις διακοπές σας με ένα φθηνό ενοικιαζόμενο αμάξι από την Imperial για να ανακαλύψετε τον Πειραιά και όχι μόνο!


Λιμάνι Πειραιά

Αν ταξιδεύετε από το Λιμάνι Πειραιά προς τα νησιά του Αιγαίου και έχετε μερικές ώρες αναμονής στην πόλη υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά την αναμονή σας. Μπορεί ακόμα να θέλετε να περάσετε μερικές μέρες στον Πειραιά και να νοικιάσετε ένα κατάλυμα ή να μείνετε σε ξενοδοχείο κοντά στο Λιμάνι του Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι μια μεγάλη πόλη που προσφέρει πολλές δραστηριότητες και επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Από ταβέρνες και μπαρ, ψώνια, παραλιακές βόλτες και βόλτα με σκάφος, επισκέψεις σε μουσεία, θέατρο ή θερινό σινεμά, ο Πειραιάς διαθέτει από κάτι που θα μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Θα απολαύσετε βόλτες στην κοσμοπολίτικη Καστέλλα, καφέ ή ποτό στη Μαρίνα Ζέας, και εκλεκτό φαγητό ή βραδινές εξόδους στο Μικρολίμανο. Στον Λόφο Καστέλλας, θα θαυμάσετε αρχοντικά και νεοκλασικά του 19ου αιώνα, θα επισκεφθείτε το γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, και αν υπάρχει και κάποια παράσταση ή εκδήλωση στο Βεάκειο Θέατρο μην παραλείψετε να την απολαύσετε. Τα στενά δρομάκια της και η πανοραμική θέα που φτάνει μέχρι και τη Γλυφάδα θα σας γοητεύσουν. Κατηφορίζοντας προς το Μικρολίμανο, θα βρείτε πολλά πολυτελή εστιατόρια και μπαρ για φαγητό, brunch, καφέ, ή ποτό, αλλά αυτά που ξεχωρίζουν είναι το Don Kihotis Bar, το εστιατόριο Papaioannou για ψάρια και θαλασσινά, και το Panchito Cantina για μεξικάνικα κοκτέιλ και τάπας! Αν είστε λάτρης της τέχνης, η γκαλερί Καψιώτη προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από έργα τέχνης, γλυπτά, κοσμήματα, αλλά και διοργανώνει ενδιαφέρουσες εκθέσεις. Επίσης, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της πόλης αλλά και να θαυμάσετε εκθέματα, αγάλματα, και αρχαία ευρήματα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά δεν πρέπει να παραληφθεί από τη λίστα σας. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το μουσείο βρίσκεται η Μαρίνα Ζέας όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας μετά την επίσκεψη στο μουσείο.


Πού να μείνω στο Λιμάνι Πειραιά;

⦿ Το Piraeus Premium Suites βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας και προσφέρει άνετη διαμονή σε μοντέρνες σουίτες για οικογένειες, ζευγάρια, ή και για ένα άτομο. Πέραν από την άνεση των δωματίων, την καθαριότητα, και την φιλοξενία, θα βρείτε ό,τι χρειαστείτε σε πολύ κοντινή απόσταση από τα δωμάτια.

⦿ Το Hotel Faros βρίσκεται δίπλα από την Ακτή Μιαούλη και διαθέτει 27 οικονομικά και άνετα δωμάτια με θέα ή με μπαλκόνι. Βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά και πολύ κοντά στο λιμάνι οπότε θα είστε δίπλα σε περίπτωση που αναχωρείτε την επόμενη μέρα.

⦿ Το εξαίρετο Phidias Piraeus Hotel βρίσκεται δίπλα από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, γνωστό για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του και την ιστορική βιβλιοθήκη. Είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και διαθέτει superior μονόκλινα, δίκλινα, και τετράκλινα δωμάτια αλλά και πολυτελείς σουίτες. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα της πόλης.

⦿ Το Bedwave Seaside Mansion είναι το ιδανικό κατάλυμα για όσους αναζητούν την πολυτέλεια, τις ανέσεις, και την ξεχωριστή θέα. Βρίσκεται δίπλα από την παραλία Βοτσαλάκια και διαθέτει πολλές επιλογές δωματίων, από κοιτώνες μέχρι και οικογενειακές σουίτες και από μονόκλινα μέχρι και τετράκλινα οικονομικά δωμάτια.

⦿ Το τετράστερο The Alex Monte Kastella βρίσκεται στην Καστέλλα και πολύ κοντά στο Μικρολίμανο. Διαθέτει 5 μοναδικές σουίτες, εξοπλισμένες με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως και 5 άτομα. Εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με μοντέρνο design, θα σας χαρίσουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή στην Καστέλλα!


Πειραιάς Λιμάνι

Το Λιμάνι του Πειραιά γίνεται η αρχή για μοναδικά ταξίδια στο Αιγαίο αλλά και ο ίδιος ο Πειραιάς είναι ένα καλό ξεκίνημα για χαλαρωτικές διακοπές. Μια βόλτα γύρω από το Πασαλιμάνι, ή Ακτή Ζέας, αρκεί για να σας γεμίσει με μυρωδιές, γεύσεις, εμπειρίες, και γέλια. Περπατώντας στο λιμάνι, θα δείτε κότερα, ιστιοπλοϊκά, βαρκούλες, και νεολαία ή ζευγάρια να χαλαρώνουν στα πεζούλια. Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική δραστηριότητα στη θάλασσα, το Day Sail Athens προσφέρει εξορμήσεις με σκάφος στον Σαρωνικό όπου θα ανακαλύψετε μέρη που θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν είστε στον Πειραιά αλλά σε νησί. Αν προτιμάτε να δείτε μια ταινία κοντά στη θάλασσα, το θερινό σινεμά Βοτσαλάκια λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρίου και προσφέρει διαφορετικές προβολές κάθε εβδομάδα. Σίγουρα αξίζει και μια βόλτα στην Πειραϊκή για βόλτα, ψώνια, και φαγητό. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το γήπεδο μπάσκετ Φοίνικας, να περάσετε τα βράχια της Πειραϊκής Σκαφάκι, και να απολαύσετε τη βόλτα σας κατά μήκος της θάλασσας, ιδανικά λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Αφού απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα και τον αναζωογονητικό περίπατο, μπορείτε να πάτε για φρέσκο ψάρι, μεζέδες, και ούζο στην Ψαρόσκαλα Πειραϊκής.

Μια επίσης εκλεκτή ταβέρνα που αξίζει να πάτε για φαγητό είναι ο Αποσπερίτης Μαερειό στο Χατζηκυριάκειο πίσω από τον Ναό Αγίου Νείλου. Ξεχωρίζει για τις μοναδικές γεύσεις της, τον περιεκτικό αλλά πλούσιο κατάλογο, το φιλικό σέρβις, και το ζεστό περιβάλλον. Μην παραλείψετε μια βόλτα στην τουριστική Φρεαττύδα με την ομώνυμη πλαζ της αλλά και μια χαλαρωτική βόλτα στο πράσινο της πλατείας Τερψιθέας. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον Πειραιά ακόμα και αν μείνετε για μερικές ώρες ή μέρες. Μέσα από την εκτενή γκάμα οικονομικών αυτοκινήτων που προσφέρουμε θα βρείτε το αμάξι που καλύπτει τις ανάγκες σας στο Λιμάνι Πειραιά ή στο κέντρο του Πειραιά. Έτσι θα μπορέσετε να ανακαλύψετε την πόλη, να ταξιδέψετε με το πλοίο, αλλά και να κάνετε ασφαλείς διαδρομές προς οποιοδήποτε προορισμό. Με την δίκαιη πολιτική καυσίμου, τα απεριόριστα χιλιόμετρα, και την 24/7 εξυπηρέτηση και οδική βοήθεια που προσφέρουμε, οδηγάτε άνετα, με ασφάλεια, και χωρίς περιορισμούς!

Χρειαζεστε βοηθεια η εχετε μια ερωτηση; Καλεστε μας
+1 646 740 0626 +30 211 19 85 264